Czas i koszty dostawy

Dostawa na terenie Polski:

Kurier GEIS

Przesyłka Przesyłka za pobraniem
15,00 zł 18,00 zł

Czas dostawy: do 3 dni roboczych od daty nadania przesyłki

Dostawa poza granicami Polski:

Kurier DPD (Niemcy i Wielka Brytania)

Kraj / Waga Do 2 kg Do 4 kg
Niemcy 65,00 zł 70,00 zł
Wielka Brytania 75,00 zł 95,00 zł

Czas dostawy:  3-5 dni roboczych od daty nadania przesyłki

Poczta Polska (list polecony priorytetowy)

Strefa Kraje Do 1 kg Do 2 kg

A

Albania, Andora, Austria, Belgia, Białoruś, Bośnia i Hercegowina, Bułgaria, Chorwacja, Cypr, Czarnogóra, Czechy, Dania, Estonia, Finlandia, Francja, Gibraltar, Grecja, Guernsey, Hiszpania, Holandia, Irlandia, Islandia, Jersey, Liechtenstein, Litwa, Luksemburg, Łotwa, Macedonia, Malta, Mołdawia, Monako, Niemcy, Norwegia, Portugalia, Rosja, Rumunia, San Marino, Serbia, Słowacja, Słowenia,  Szwajcaria, Szwecja, Turcja, Ukraina, Watykan, Węgry, Wielka Brytania, Włochy,  Wyspy Owcze
Czas dostawy: 3-5 dni roboczych od daty nadania przesyłki

B

Algieria, Angola, Benin, Bermudy, Botswana, Burkina Faso, Burundi, Czad, Demokratyczna Republika Konga, Dżibuti, Egipt,  Gabon, Gambia, Ghana, Gwinea, Gwinea Bissau, Gwinea Równikowa, Kamerun, Kanada, Kenia, Komory, Kongo, Lesotho, Liberia, Libia, Madagaskar, Majotta, Malawi, Mali, Maroko, Mauretania, Mauritius, Meksyk, Mozambik, Namibia, Niger, Nigeria, Republika Południowej Afryki, Republika Zielonego Przylądka, Reunion, Rwanda, Senegal, Seszele, Sierra Leone, Somalia, Stany Zjednoczone, Suazi, Sudan, Sudan Południowy, Tanzania, Togo, Tunezja, Uganda, Wybrzeże Kości Słoniowej, Wyspy Świętego Tomasza i Książęca, Zambia, Zimbabwe

C

Afganistan, Anguilla, Antigua i Barbuda, Arabia Saudyjska, Argentyna, Armenia, Aruba, Azerbejdżan, Bahamy, Bahrajn, Bangladesz, Barbados, Belize, Bhutan, Boliwia, Brazylia, Brunei, Brytyjskie Wyspy Dziewicze, Chile, Chiny, Curaçao, Dominika, Dominikana, Ekwador, Filipiny, Grenada, Gruzja, Gujana, Gujana Francuska, Gwadelupa, Gwatemala, Haiti, Honduras, Indie, Indonezja, Irak, Iran, Jamajka, Japonia, Jemen, Jordania, Kajmany, Kambodża, Katar, Kazachstan, Kirgistan, Kolumbia, Korea Południowa, Korea Północna, Kostaryka, Kuba, Kuwejt, Laos, Liban, Malezja, Martynika, Mongolia, Nepal, Nikaragua, Oman, Pakistan, Panama, Paragwaj, Peru, Saint Kitts i Nevis, Saint Vincent i Grenadyny, Salwador, Singapur, Sri Lanka, Syria, Tadżykistan, Tajlandia, Tajwan, Turcja, Turkmenistan, Urugwaj, Uzbekistan, Wenezuela, Wietnam, Wyspy Dziewicze Stanów Zjednoczonych, Zjednoczone Emiraty Arabskie

D

Australia, Fidżi, Kiribati, Nauru, Nowa Kaledonia, Nowa Zelandia, Papua-Nowa Gwinea, Polinezja Francuska, Vanuatu